Windows 8 Alt om Microsoft Windows 8 – Køb Windows 8 her
 • Langsom PC

  Alle der har en computer kender det – den er pludselig blevet langsom.

  Der er mange forskellige måder at takle en langsom computer på. Der er mange der tænker, at deres computer nok er blevet for gammel og skal skiftes ud. De går så gladeligt ud og bruger flere tusinde kroner på en ny, og så kan de nogle år igen, hvis de er heldige. Der er dog også andre løsninger, det kan nemlig helt enkelt være at få ryddet op på sin computer og slettet en masse af de programmer og filer, man ikke længere bruger.

  Du kan naturligvis gøre det hele selv, og eventuelt gå hele vejen og formatere din computer. Du kan dog også lade nogle meget simple programmer gøre arbejdet for dig. De hjælper dig både med at finde problemet og løser det for dig.

  Slut med langsom opstart af din PC

  Det er de færreste, der er glade for at vente på en computer der starter, alligevel er det et af de mest hyppige problemer, rent faktisk er flere PC-brugere, skiftet til Apples Mac OSx operativsystem, udelukkende på baggrund af en langt hurtigere opstart af computeren, iMac er eksempelvis lynenede hurtig til at starte op, og det samme er Macbook Pro, uanset om det er en billig eller dyr model. Mange små programmer på din computer der går i gang ved opstart, og det er med til at gøre din computer langsom. Ved at bruge et lille enkelt program som SpeedUpMyPC, finder du ud af hvor problemerne ligger og programmet kan efterfølgende løse dem for dig.

  Programmet er både meget enkelt, sikkert og hurtigt, hvilket også er grunden til at det er blevet et af de mest populære til den type opgaver. En anden ting der gør, at programmet er så populært, som det er tilfældet er, at det ikke kræver nogen dybdegående teknisk kunnen. Man behøver nemlig ikke vide specielt meget om alt det tekniske for at kunne bruge SpeedUpMyPC. Så selv du ikke ved hvordan din computer fungerer inderst inde, så kan du sagtens bruge programmet.

  Uden at forklare alle de tekniske termer for hvad programmet gør for at rydde op på din computer, så leder den efter ugyldige stier og ubrugelige filnavne. Den fjerner også rester af filer og programmer, der ikke længere findes på computeren og derfor ikke bruges længere. Disse ting ligger bare på computeren og fylder og kræver både plads og sænker hastigheden på din computer.

  Der findes et væld af programmer, der tilbyder lignende løsninger, men det er ikke alle sammen der er lige grundige og derfor lige brugbare. Som alternativ kan AVG PC TuneUp anbefales – det er udviklet af sikkerhedsfirmaet AVG som bla. står bag AVG Antivirus. Du kan læse meget mere om AVG PC TuneUp via dette link.

  Forlæng levetiden og spar penge

  At en computer er blevet langsom, betyder slet ikke at den har udtjent sin pligt. Ved at benytte dig at dette program, kan du forlænge levetiden betragteligt, samtidig med at hastigheden ikke behøver blive langsommere med tiden. Du kan derfor spare mange penge, ved at udskyde købet af din næste pc i både halve og hele år.

  No Comments

Leave a reply

 

WP SlimStat