Windows 8 Alt om Microsoft Windows 8 – Køb Windows 8 her
 • Feb
  16

  Fordele ved at have Microsoft Office pakken online

  Filed under: Nyheder;

  I løbet af de mange år Microsoft har eksisteret har de formået at forny sig selv på mange måder. De har udviklet Windows 8 som en app opdelt platform og samtidig også gjort Microsoft Office pakken online med Office 365.

  Office 365 indeholder alle de samme programmer som Microsoft Office indeholder, men alt ligger bare i skyen og du kan arbejde fra en hvilken som helst computer eller enhed, der har adgang til internettet, bare du kan huske dit kodeord.

  Med Windows 8 har du derfor mulighed for at bruge Outlook, PowerPoint, Word og Excel ligeså meget du vil uden at have det installeret på selve computeren, så længe du har en licens til den online version, Office 365.

  Der er mange fordele ved at have alle sine programmer online i stedet direkte på computeren:

  1. Du sparer plads på computeren.
  2. Du kan tilgå programmerne over hele verden, så hvis du er ude at rejse, så vil du stadig have mulighed for at sende en mail, skrive en artikel eller indtaste oplysninger i Excel.
  3. Du behøver ikke være bange for at lave backup, da alle dine gemte filer i programmerne ligger i skyen.
  4. Du behøver ikke være bange for at virus skal komme ind og ødelægge alle dine filer, da de ligger i skyen.

  Hvis du mest har været vant til at arbejde med Word og er blevet sat til at lave en opgave i Excel, som går udover din formåen, så kan du søge lidt rundt på nettet for at finde løsningen eller få gode råd til, hvordan du løser opgaven. Men hvis du vil have adgang til onlinekurser i de mest populære Office-programmer, så klik over på Proximo.

  Proximo har udviklet onlinekurser, der målretter sig medarbejdere eller bare private mennesker, der har behov for kurser i et af de programmer, der er i Microsoft Office pakken.

  Efter alting er kommet online, er det blevet meget nemmere at tage kurser end det har været før. Før var det meget tidskrævende og besværligt. Du skulle også sikre dig at du kunne komme til kurset. Nu kan du bare gøre det når det passer dig.

  Med et kursus i Excel har du mange flere muligheder for at få et job, blandt andet indenfor IT branchen. Der er et stort behov for nogen som kan arbejde med data og som kan formulere det på en måde så andre kan forstå det.

  No Comments

Leave a reply

 

WP SlimStat