Windows 8 Alt om Microsoft Windows 8 – Køb Windows 8 her
 • Jan
  3

  Få struktur på din portefølje

  Filed under: Uncategorized;

  At føre en virksomhed, hvor man skal holde styr på kunderne er som et puslespil, hvor man skal holde styr på brikkerne. Mangler der en brik i puslespillet, så kan man ikke færdiggøre spillet og nyde det færdige resultat. På samme måde er det, hvis du mangler at følge op på en kunde fordi du ikke havde styr på, hvornår du skulle ringe tilbage.

  En mistet kunde er mange penge værd, så det er vigtigt at du sørger for at have styr på dine kontakter og aftaler. Måske har du en kalender, et regneark, en telefonbog, en notesblok og et faktureringssystem til at holde styr på det. Men der er så mange brikker der skal falde på plads og holdes styr på, så det du har brug for er struktur og overblik ligesom i Windows 8.

  Windows 8 er også sat op som en slags puslespil med brikker der kan tilpasses dit behov. Her er alle brikkerne dog allerede sat op og klar til brug. Du skal bare tage dem i brug.

  Det samme gælder for et såkaldt CRM system. Det er et program, der ligesom Windows 8, bruger struktur til at styre kunderne. Her er alle brikkerne samlet i et stort puslespil, hvor du selv kan styre hvor mange brikker der ender med at være på puslespillet.

  Når du bruger sådan et system kan du holde styr på flere puslespil på en gang uden at miste overblikket.

  Det smarte er at du ikke engang behøver at installere noget på din computer, da det foregår online, så du holder dig i en online verden og brugerfladen er mindst ligeså enkel som du kender den fra Windows 8. Gør dig klar til at blive mester i at lægge dine kunder i struktur som brikker i verdens simpleste puslespil.

  No Comments

Leave a reply

 

WP SlimStat