Windows 8 Alt om Microsoft Windows 8 – Køb Windows 8 her
 • Jan
  3

  Er dit system up to date?

  Filed under: Uncategorized;

  Nogen synes det var en succes andre havde knap så meget glæde af det, men udviklingen må til for at forbedre systemerne. Da Windows 8 kom på markedet var der delte meninger om det. Designet og brugerfladen var markant anderledes end Windowsbrugere var vant til.

  Det var ellers meningen at det skulle være en brugerflade, som var mere brugervenlig og som gjorde det meget mere overskueligt at benytte styresystemet.

  Sidder du med Windows 8 nu er du helt sikkert godt tilfreds med programmet og har ikke opdateret til Windows 10 endnu, som var muligt at gøre gratis indtil 29. juli 2016.

  Men hvad gør du hvis dit styresystem går ned og der ikke er nogen i din omgangskreds der har Windows 8, som kan hjælpe dig?

  Hvis du har en virksomhed er det netop vigtigt at der ikke går nogen spildtid med IT-systemer, som ikke fungerer. Heldigvis findes der stadigvæk IT-forhandlere, som tilbyder IT-support og som har styr på alle de opgaver der drejer sig om dit IT-system uanset om det er backup og vedligeholdelse, antivirus eller ledelsesrapportering.

  Det kan godt være at Windows 8 ikke var den succes som Microsoft havde håbet på det blev, men dem, som foretrækker programmet har tilgengæld svært ved at undvære det hvis systemet går ned.

  Som udviklingen fortsætter, så vil vi skulle vænne os til meget fra gang til gang at noget nyt kommer på markedet.

  Forestil dig at den næste version af Windows vil være en version, hvor du slet ikke behøver klikke rundt på skærmen for at vælge elementerne, men blot skal tale til computeren, så den forstår hvad du ønsker at gøre. Denne teknologi er nærmere end vi tror og det varer ikke mange år før vi sikkert også kan se hele skærmen og styresystemet, som et hologram.

  Så længe der bare er IT-folk til at yde support til systemerne, så er det næsten lige meget hvordan de ser ud.

  No Comments

Leave a reply

 

WP SlimStat