Windows 8 Alt om Microsoft Windows 8 – Køb Windows 8 her
 • Aug
  28

  Derfor skal du vælge en Cloud baseret løsning for din virksomhed

  Filed under: Uncategorized;

  Flere og flere virksomheder skifter i dag over til en cloud baseret løsning for deres værktøj. Der kan være mange fordele for dig at skifte til et Cloud baseret system. Din mulighed for at følge med på diverse opdateringer, extensions mm. er bedre end nogensinde før.

  Vi vil herunder komme ind på diverse fordele for at vælge en cloud baseret system.

  Microsoft Dynamics NAV, din nye bedste ven

  Med Microsoft Dynamic NAV for du et ERP-system, med fokus på teknologi og innovativ udvikling. Du har mulighed for at designe dit ERP-system, så det passer præcis til din virksomhed. Dette er en fordel for både dig og dine kunder.

  Med Microsoft Dynamic NAV får du en række muligheder du ikke før har set i programmer som dette. Virksomheder som Abakion arbejder hverdag med at optimere kunders økonomisystem så de udnytter deres værktøjer bedst muligt.

  Hurtige responstider

  Du vil hurtigt kunne mærke en stor forskel for de responstider programmet har. Med den øgede responstid vil du kunne se en fremgang for din medarbejder produktivitet. Microsoft Dynamic NAV er udviklet til fordel for effektivisering for både medarbejdere og virksomhed.

  Arbejdskulturen spiller en stor rolle for det nyudviklede ERP-system.

  Mulighed for opdateringer

  De bagvedliggende tanker for Microsoft Dynamic NAV, er at du som bruger af programmet, skal have mulighed for at opdatere til en nyere version. I stedet for at flytte alle dine data hver gang du modtager en ny version af programmet, har du nu mulighed for at opdatere dit program online.

  Selve opdateringen påvirker ikke dit program eller ændre i dine data. Du har også mulighed for at optimere Microsoft Dynamic NAV ved brug af extensions.

  Sikkerheden skal være i orden

  Som en af de mange fordele behøver du ikke at lave en Back-Up af dine data. Microsoft Dynamic NAVs datacenter er designet til at optimere din sikkerhed samt. dine kunders personfølsomme data. Selve programmet lever nemlig på til de krav GDPR indeholder.

  Cloud-løsningen giver dig derfor mulighed for hele tiden at være godt beskyttet.

  En nemmere tilgang

  Microsoft har allerede skabt rammerne til dig som virksomhed. Du skal derfor ikke selv tænke på vedligeholdelse af programmet, opgradering af server osv. Du betaler i stedet en pris pr. måned for at bruge programmet, og skal derfor kun fokuserer på driften i din virksomhed.

  Open source er vejen frem

  Med et CMS-system har du mulighed for at opsætte en hjemmeside uden at have den store ”kunnen” inden for dette fag. Du kan derfor som virksomhed flytte fokus fra den konstante vedligeholdelse og derimod fokuserer på din virksomhed fremgang.

  Når du benytter dig af et CMS-system har du et hav af muligheder. Vi anbefaler helt klart WordPress, fordi der findes flere og flere webbureauer som kan designe og udvikle unikke hjemmesider til din virksomhed. Prisen er derfor også konkurrence dygtigt og du har mulighed for selv at optimere hjemmesiden når udviklerne er færdige med den.

  Du kan igennem WordPress implementerer Plugins som kan hjælpe dig til at starte din egen webshop. Dette kan gøre med pluginnet ”WooCommerce” som gør det muligt for dig at sælge vare igennem din hjemmeside. Installationen af diverse plugins er nemt og ligetil når du benytter dig af WordPress.

  Andre CMS-systemer som Magento, kan også være en mulighed når du skal opsætte din hjemmeside. Dette CMS-system er ikke ligeså brugervenligt som WordPress, men har som udgangspunkt også nogle andre funktioner, som gør det nemmere for dig at opsætte webshops mm.

  Hos Wied-webdesign, arbejder de hverdag på at hjælpe kunder til gode tips til optimering af din hjemmeside. Du har derfor en masse gode råd og viden at hente, og kan implementere dette på din egen hjemmeside.

  No Comments

Leave a reply

 

WP SlimStat