Windows 8 Alt om Microsoft Windows 8 – Køb Windows 8 her
 • BullGuard Internet Security

  Når det kommer til sikkerhed og antivirus i Microsoft Windows 8, så er det vigtigt at du ikke går på kompromis og vælger en standard antivirusløsning. Der findes alt for mange softwareprogrammer som, godt nok er gratis, men simpelthen er for dårlige til at beskytte imod virus og malware i Windows 8.

  Vi vil derfor anbefale at du prøver BullGuard Internet Security – de primære fordele ved BullGuard er, at programmet er på dansk, har dansk support i Danmark og næsten altid ligger i Top-3 i diverse uafhængige test. Du kan bla. downloade en testudgave hos BullGuardAntivirus.dk

  Men BullGuard Internet Security har meget mere at byde på end antivirus og en dansk brugerflade. Vi vil her givet et overblik over de fordele som softwaren kan tilbyde private computerbrugere.

  Nem installation

  Alt er gjort nemt og enkelt med BullGuard Internet Security. Selv installationen er klaret på få minutter. Du skal ikke tage stilling til alle mulige tekniske forslag eller opsætningsmåder – du skal blot klikke videre via den danske installationsguide og efter kort tid er BullGuard Internet Security installeret i Windows 8.

  Antivirus i Windows 8

  Det er primært for programmets egenskaber indenfor antivirus og sikkerhed du har installeret det og her bliver du ikke skuffet. BullGuard Internet Security er opbygget på den revolutionerende teknologi “Behavioural Detection” som er i stand til at lokalisere, fjerne og blokere alle former for virus – med virus menes malware, trojanske heste, bots, rootkits, spyware og alt skadeligt software som kan skade din computer og Windows 8.

  BullGuard Internet Security indeholder udover antivirus teknologien også en firewall, der overvåger og filtrerer alt den datatrafik som sendes til din computer. En firewalls fornemmeste opgave er at afværge hackere og cyberkriminelle i at få adgang til din computer og stjæle fortrolig oplysninger.

  Spamfilter til din mail-klient

  Hvad enten du anvender Microsoft Outlook eller tilsvarende mail-klient i Windows 8, så sørger BullGuard Internet Security for at integrere sit spamfilter i klienten. Et spamfilter er uundværligt og sparer dig for alle de irriterende spam e-mails, der i mange tilfælde kan indeholde farlige links eller billeder med virus. Cyberkriminelle er i høj grad begyndt at anvende e-mails til at bryde ind i computere, da en del computerbrugere endnu ikke har et effektivt spamfilter.

  BullGuard Internet Securitys spamfilter er ligeledes i stand til at blokere for den udbredt phising-angreb, der ofte optræder i mails med diverse tilbud.

  Sikkerhed i din browser

  Et modul i BullGuard Internet Security kaldet “Sikker Surfing” er med til at sikre dig og dit privatliv, imens du er online og surfer på internettet. Kort fortalt, så fungerer Sikker Surfing ved at alle de hjemmesider som optræder i søgeresultater fra f. eks Google.dk bliver kontrolleret – kontrollens formål er at afgøre om en hjemmeside er sikker og ikke indeholder virus eller malware.

  Sikker Surfing sørger også for at markere hjemmesider med et blakket rygte eller som er deciderede falske, så du ikke uforvarent kommer til at at besøge en farlig hjemmeside.

  Forældrestyring og børns sikkerhed online

  Forældrestyring er også med i BullGuard Internet Security. Ofte opfatter vi danskere begrebet “Forældrestyring” som lidt for Big-Brother-agtigt og amerikansk i forhold til danske standarder. Men Forældrestyring i BullGuard Internet Security godt nok et værktøj til overvågning af aktiviteten på computeren og i Windows 8, men det er primært for at beskytte børns sikkerhed online.

  I de fleste børnefamilier er computeren omdrejningspunktet og børn er i nogle tilfælde mere online end deres forældre med Facebook, chat og diverse hjemmesider.

  Faren og udfordringer ligger i, at børn har en lidt mere upåagtet tilgang til sikkerhed og hjemmesider. Med Forældrestyring er det muligt at begrænse adgang til forskellige hjemmesider, begrænse børns tid på internettet og overvåge hvilke hjemmesider de besøger.

  Forbedring af hastighed i Windows 8

  Ofte kan en computer med tiden blive langsom og Windows 8 kan opleves sløvt, hvis mange programmer er installeret og mange processer er aktive på samme tidspunkt. BullGuard Internet Security har et banebrydende modul kaldet “PC Tune Up”, der løbende kan hjælpe med at forbedre hastigheden i Windows 8.

  I alt sin enkelthed sørger PC Tune Up for at optimere alle de processer i Windows 8, der normalt skaber flaskehalse og sløvhed. Det frigør også hukommelse til de opgaver som er aktive i Windows 8, så du sjældent oplever at computeren er overbelastet.

  Online backup af din data

  Med til BullGuard Internet Security får du 5GB gratis online backup. Du kan f. eks opbevare alle dine vigtige dokumenter, billeder, musik, videoer, kontrakter osv. på online harddisken. Du kan også opsætte BullGuard Internet Security til automatisk, og på udvalgte tidspunkter, at foretage backup af data fra specifikke mapper til online harddisken.

  Dansk support

  Som dansk bruger af BullGuard Internet Security får du gratis og dansk support døgnet rundt – også i weekenden. I forhold til mange andre antivirusløsninger risikerer du ikke at få en indisk, tysk, svensk eller amerikansk medarbejder i røret – dansk support er virkelig med til, at vi kraftigt vil anbefale BullGuard Internet Security.

  Du kan downloade en prøveversion af BullGuard Internet Security via dette link – du kan gratis teste alle funktionaliteter i 30 dage.

  Du kan også se et godt tilbud på BullGuard Internet Security, hvis du ønsker at købe en licens til programmet.

  No Comments

Leave a reply

 

WP SlimStat