Windows 8 Alt om Microsoft Windows 8 – Køb Windows 8 her
 • Oct
  17

  Aldrig før har vi brugt internettet så meget, som vi gør i dag. Vi har flere muligheder end nogensinde før, og så kommunikerer vi ofte igennem sociale medier med hinanden. På mange måder har internettet skabt os nogle muligheder, som, vi ikke havde troet på, var mulige. Men det har samtidig resulteret i, at det er blevet nemt for hackere at få fat i vores personfølsomme oplysninger. Read the rest of this entry »

  No Comments
 • Aug
  28

  Flere og flere virksomheder skifter i dag over til en cloud baseret løsning for deres værktøj. Der kan være mange fordele for dig at skifte til et Cloud baseret system. Din mulighed for at følge med på diverse opdateringer, extensions mm. er bedre end nogensinde før.

  Vi vil herunder komme ind på diverse fordele for at vælge en cloud baseret system. Read the rest of this entry »

  No Comments
 • Sep
  14

  Hvordan sammenligner I tal og data i din virksomhed? Kan I sammenligne på tværs af afdelinger, og er alle medarbejdere altid sikre på, at de netop sidder med de mest opdaterede tal? Hvis du investerer i et data warehouse til din virksomhed, vil du opleve, at det bliver lettere at sammenligne den nyeste data i virksomheden – også på tværs af afdelinger. Men hvad er et data warehouse egentlig? Og hvorfor er det så vigtigt at få samlet sin data? Herunder får du svar på netop dette. Hvis du vil læse endnu mere, kan du finde mere på Inspari.dk, som er specialister inden for Business Intelligence-løsninger, herunder data warehouses.

  Data warehouse – et samlingssted for dine data

  Et data warehouse er betegnelsen for den IT-løsning, der kan gøre det hele mere simpelt for din virksomhed. Data warehouse er en del af det, der kaldes Business Intelligence. Business Intelligence går ud på at strukturere alt din virksomheds data. Når din data bliver struktureret, kan du bruge den på en helt anden måde. Du kan begynde at finde mønstre og træffe beslutninger med afsæt i empiri. Således får du en meget bedre indsigt i, hvad der foregår i og omkring din virksomhed.

  Et data warehouse er det ”sted”, hvor din data bliver samlet – man kan altså sige, at et data warehouse er et samlingssted for din virksomheds data. Al virksomhedens data bliver samlet ét sted – både den data, der er relevant for økonomiafdelingen, og den, der er relevant for HR-afdelingen. Således kan du spare tid og ressourcer samt lette arbejdet for alle medarbejdere i din virksomhed.

   

  Attraktiv løsning for de fleste virksomheder

  Et data warehouse er en attraktiv løsning for langt de fleste virksomheder – uanset størrelse. Der findes forskellige løsninger, der dækker forskellige behov, og derfor er det blot vigtigt at vælge den rette løsning. Alle virksomheder kan få gavn af at samle data samt få indsigt i den data, der hidtil ikke har været overskuelig at analysere på. Det er gavnligt af flere grunde. Først og fremmest kan den øgede indsigt føre til bedre beslutninger.

  Når der skal tages vigtige beslutninger i en virksomhed, er det vigtigt, at disse træffes på baggrund af data – frem for mavefornemmelser. For at beslutningerne kan træffes på baggrund af data, er det naturligvis vigtigt at have adgang til data – og det får man netop, hvis man investerer i et data warehouse. Derudover kan et data warehouse spare medarbejdere for meget dyrebar tid – de mere stabile og sikre tal lægger ikke op til irriterende diskussioner. Tallene er klar til at blive analyseret, og ingen kan betvivle den viste data, hvilket kan spare virksomheden for mange ressourcer.

  Et data warehouse kan altså i bund og grund hjælpe virksomheden med at analysere data, som førhen ikke har været mulige at analysere på – i hvert fald ikke inden for et begrænset tidsrum. Med et data warehouse sparer du tid, og dine analyser tager udgangspunkt i konkret, struktureret data, der kan sættes i system.

  No Comments
 • Feb
  21

  I løbet af år 2016 har danskerne handlet mere på nettet end nogensinde før. En rapport viser, at vi i alt har shoppet for mere end 70 milliarder kroner, hvilket er på tværs af alle typer varer. Både tøj, billetter, men også elektronik og dagligvarer er således stigende i popularitet.

  Fra 2015 til 2016 steg handlen med hele 20 procent, hvilket udmønter sig i en stigning på knap 12 milliarder kroner. Stigningen er i øvrigt en fortsættelse af trenden fra det seneste årti, hvor e-handlen i Danmark konsekvent er steget.

  Alverdens produkter kan findes online

  Der findes webshops med produkter, som man kan have svært ved at finde i fysiske butikker, hvis man ikke ved, hvor man skal lede. På nettet laver kunden blot en hurtig Google-søgning, hvilket øger tilgængeligheden og letheden ved online handel.

  Hvor byggemarkeder først for nyligt har fået øjnene op for mulighederne ved e-handel, så har tøjbranchen længe levet højt på deres webshops. Med applikationer til mobile enheder og en let og overskuelig filtrering af deres enorme sortiment, er det for mange mere attraktivt at handle dér frem for i en fysisk tøjbutik. Altså kan en webshop nemt føre et større udvalg end en traditionel butik.

  Dette gælder også for udsalgsvarer, som er nemmere at finde på nettet end i butikkerne – eksempelvis hvis du køber børnetøj på udsalg online.

  Større udbud end i fysiske butikker

  Én af hovedårsagerne, til at e-handel er stigende i popularitet, er, at udbuddet på nettet er enormt. Dette gælder både for antal af webshops, men også online butikkernes sortimenter.

  Flere og flere virksomheder åbner webshops op, som muliggør online handel. For eksempel ses der er en stor stigning inden for bolig, have og blomster-kategorien. Dette er hovedsageligt sket på baggrund af, at mange byggemarkeder har satset på området og muliggjort e-handel af deres varer.

  Folk i alle aldre handler på nettet. Især de unge foretrækker det, hvilket man måske kunne have sagt sig selv. Er du ung, og ønsker du helt generelt at følge med i tendenser, som berører dig, så læs med her.

  Gode råd til at handle sikkert online

  Netop fordi der åbner nye webshops hver dag, kan det som forbruger i stigende grad være sværere at gennemskue, hvor man trygt kan handle, og hvor der er risiko for dårlig service eller svindel.

  For at hjælpe dig til en sikker handel online, får du her en række råd, som du kan følge, hvis du vil undgå en dårlig oplevelse med e-handel.

  Betal med kort

  En helt essentielt ting ved nethandel er, at man skal betale, inden man får produktet. Dermed er det også her, at man som forbruger lettest bliver snydt. Når man først har overført pengene, er de væk.

  Netop derfor bør man altid betale med kort og ikke via bankoverførsel. Betalingskortene har nemlig en række sikkerhedsforanstaltninger, når man betaler online med det.

  Har webshoppen e-mærket?

  Ordningen med e-mærket fungerer som et godkendende stempel, fordi sitet lever op til gældende dansk lovgivning. Derudover bliver e-mærkede webshops kontrolleret af ordningens egne jurister, hvilket sikrer dig som kunde.

  Tjek sælgeren

  Online kan du finde en lang række sites, som på overskuelig vis giver diverse webshops stjerner og ratings. Her kan du hurtigt danne dig et overblik over, om der har været mange utilfredse kunder. Hvis det er tilfældet, så bør du eventuelt finde et andet sted at handle.

  Derudover bør du altid læse salgs- og leveringsbetingelserne for at kende dine egne vilkår.

  No Comments
 • Feb
  16

  I løbet af de mange år Microsoft har eksisteret har de formået at forny sig selv på mange måder. De har udviklet Windows 8 som en app opdelt platform og samtidig også gjort Microsoft Office pakken online med Office 365.

  Office 365 indeholder alle de samme programmer som Microsoft Office indeholder, men alt ligger bare i skyen og du kan arbejde fra en hvilken som helst computer eller enhed, der har adgang til internettet, bare du kan huske dit kodeord.

  Med Windows 8 har du derfor mulighed for at bruge Outlook, PowerPoint, Word og Excel ligeså meget du vil uden at have det installeret på selve computeren, så længe du har en licens til den online version, Office 365.

  Der er mange fordele ved at have alle sine programmer online i stedet direkte på computeren:

  1. Du sparer plads på computeren.
  2. Du kan tilgå programmerne over hele verden, så hvis du er ude at rejse, så vil du stadig have mulighed for at sende en mail, skrive en artikel eller indtaste oplysninger i Excel.
  3. Du behøver ikke være bange for at lave backup, da alle dine gemte filer i programmerne ligger i skyen.
  4. Du behøver ikke være bange for at virus skal komme ind og ødelægge alle dine filer, da de ligger i skyen.

  Hvis du mest har været vant til at arbejde med Word og er blevet sat til at lave en opgave i Excel, som går udover din formåen, så kan du søge lidt rundt på nettet for at finde løsningen eller få gode råd til, hvordan du løser opgaven. Men hvis du vil have adgang til onlinekurser i de mest populære Office-programmer, så klik over på Proximo.

  Proximo har udviklet onlinekurser, der målretter sig medarbejdere eller bare private mennesker, der har behov for kurser i et af de programmer, der er i Microsoft Office pakken.

  Efter alting er kommet online, er det blevet meget nemmere at tage kurser end det har været før. Før var det meget tidskrævende og besværligt. Du skulle også sikre dig at du kunne komme til kurset. Nu kan du bare gøre det når det passer dig.

  Med et kursus i Excel har du mange flere muligheder for at få et job, blandt andet indenfor IT branchen. Der er et stort behov for nogen som kan arbejde med data og som kan formulere det på en måde så andre kan forstå det.

  No Comments
 • Jan
  26

  Hvis du vil sikre dig, at dine kunder og potentielle købere opdager dig på nettet, er det vigtigt, at du er synlig og nem at finde. Mange virksomheder vælger at smide en masse penge efter en flot og professionel hjemmeside, men hvis dine kunder ikke finder din forretning, er en præsentabel side ikke meget værd.

  Heldigvis er der flere muligheder for at gøre sig mere synlig på nettet. Med et par simple råd og tips kan du nemlig hæve din forretnings niveau og stryge til tops på Google ved blot at fokusere på, at din hjemmeside er optimeret til søgemaskinen. På den måde vil dine eksisterende såvel som potentielle kunder i langt højere grad finde din virksomhed, hvilket sikrer dig flere salg og mere succes. Det er naturligvis vigtigt at have en hurtig hjemmeside, hvilket kræver et velfungerende, skalerbart og stabilt webhotel. Med dette fundament på plads opfordrer vi dig til at læse med nedenfor, hvor vi guider dig til, hvilke smarte redskaber du kan bruge for at tage førstepladsen på Google.

  Google AdWords

  Googles egen løsning til dig, der ønsker at rangere højere på søgemaskinen, hedder AdWords. Med AdWords er du sikret at stryge til tops under specifikke søgeord, hvor din hjemmeside vil være markeret med et lille annoncesymbol.

  De første par Google-resultater er ofte AdWords-reklamer, og det er altså dem, dine potentielle kunder bliver præsenteret for først. Når der bliver søgt efter en virksomhed som din, kan du altså sikre dig at ligge i toppen med AdWords og blive synlig over for nuværende såvel som nye kunder.

  Det smarte ved Google AdWords er, at du kun betaler, når folk klikker sig ind på din hjemmeside – også kaldet Pay Per Click (PPC). Du er dermed sikret besøgende, når du betaler til Google, og ender altså ikke med at smide penge efter noget, der ikke har nogen effekt. Google AdWords er en hurtig og nem måde at blive mere synlig på nettet, men din hjemmeside vil naturligvis kun ligge i toppen, så længe din aftale med Google kører.

  SEO

  Hvis du ønsker en løsning, der er en smule mere permanent, kan du overveje at søgemaskineoptimere din hjemmeside – også kaldet SEO. Med SEO går du ind og arbejder med tekstindholdet på din hjemmeside og optimerer dette i forhold til Google. Google fortæller dig altså, hvad dine potentielle kunder søger efter, når de skal finde en virksomhed som din. Herefter kan du bruge de konkrete søgeord på din hjemmeside, og du vil dermed rangere højere på Google, fordi søgeordene matcher dem på din side.

  Mange virksomheder er slet ikke klar over, hvor vigtigt tekstindholdet er, hvis man vil have en høj placering på Google. Derfor er det en virkelig smart idé at kigge nærmere på SEO, hvis der aldrig er blevet taget hensyn til Google-søgninger i hjemmesidens tid. Med søgemaskineoptimerede tekster sikrer du dig altså en god, stabil placering på baggrund af indholdet på din hjemmeside.

  No Comments
 • Jan
  3

  At føre en virksomhed, hvor man skal holde styr på kunderne er som et puslespil, hvor man skal holde styr på brikkerne. Mangler der en brik i puslespillet, så kan man ikke færdiggøre spillet og nyde det færdige resultat. På samme måde er det, hvis du mangler at følge op på en kunde fordi du ikke havde styr på, hvornår du skulle ringe tilbage.

  En mistet kunde er mange penge værd, så det er vigtigt at du sørger for at have styr på dine kontakter og aftaler. Måske har du en kalender, et regneark, en telefonbog, en notesblok og et faktureringssystem til at holde styr på det. Men der er så mange brikker der skal falde på plads og holdes styr på, så det du har brug for er struktur og overblik ligesom i Windows 8.

  Windows 8 er også sat op som en slags puslespil med brikker der kan tilpasses dit behov. Her er alle brikkerne dog allerede sat op og klar til brug. Du skal bare tage dem i brug.

  Det samme gælder for et såkaldt CRM system. Det er et program, der ligesom Windows 8, bruger struktur til at styre kunderne. Her er alle brikkerne samlet i et stort puslespil, hvor du selv kan styre hvor mange brikker der ender med at være på puslespillet.

  Når du bruger sådan et system kan du holde styr på flere puslespil på en gang uden at miste overblikket.

  Det smarte er at du ikke engang behøver at installere noget på din computer, da det foregår online, så du holder dig i en online verden og brugerfladen er mindst ligeså enkel som du kender den fra Windows 8. Gør dig klar til at blive mester i at lægge dine kunder i struktur som brikker i verdens simpleste puslespil.

  No Comments
 • Jan
  3

  Nogen synes det var en succes andre havde knap så meget glæde af det, men udviklingen må til for at forbedre systemerne. Da Windows 8 kom på markedet var der delte meninger om det. Designet og brugerfladen var markant anderledes end Windowsbrugere var vant til.

  Det var ellers meningen at det skulle være en brugerflade, som var mere brugervenlig og som gjorde det meget mere overskueligt at benytte styresystemet.

  Sidder du med Windows 8 nu er du helt sikkert godt tilfreds med programmet og har ikke opdateret til Windows 10 endnu, som var muligt at gøre gratis indtil 29. juli 2016.

  Men hvad gør du hvis dit styresystem går ned og der ikke er nogen i din omgangskreds der har Windows 8, som kan hjælpe dig?

  Hvis du har en virksomhed er det netop vigtigt at der ikke går nogen spildtid med IT-systemer, som ikke fungerer. Heldigvis findes der stadigvæk IT-forhandlere, som tilbyder IT-support og som har styr på alle de opgaver der drejer sig om dit IT-system uanset om det er backup og vedligeholdelse, antivirus eller ledelsesrapportering.

  Det kan godt være at Windows 8 ikke var den succes som Microsoft havde håbet på det blev, men dem, som foretrækker programmet har tilgengæld svært ved at undvære det hvis systemet går ned.

  Som udviklingen fortsætter, så vil vi skulle vænne os til meget fra gang til gang at noget nyt kommer på markedet.

  Forestil dig at den næste version af Windows vil være en version, hvor du slet ikke behøver klikke rundt på skærmen for at vælge elementerne, men blot skal tale til computeren, så den forstår hvad du ønsker at gøre. Denne teknologi er nærmere end vi tror og det varer ikke mange år før vi sikkert også kan se hele skærmen og styresystemet, som et hologram.

  Så længe der bare er IT-folk til at yde support til systemerne, så er det næsten lige meget hvordan de ser ud.

  No Comments
 

WP SlimStat