Windows 8 Alt om Microsoft Windows 8 – Køb Windows 8 her
 • Oct
  17

  Begå dig sikkert på nettet ved at bruge den rigtige webbrowser

  Filed under: Nyheder;

  Aldrig før har vi brugt internettet så meget, som vi gør i dag. Vi har flere muligheder end nogensinde før, og så kommunikerer vi ofte igennem sociale medier med hinanden. På mange måder har internettet skabt os nogle muligheder, som, vi ikke havde troet på, var mulige. Men det har samtidig resulteret i, at det er blevet nemt for hackere at få fat i vores personfølsomme oplysninger.

  Heldigvis er der måder, hvorpå du kan sikre dig selv og dine oplysninger bedst muligt. Der er et stort fokus på at skabe nogle webbrowsere, der sikrer din færden på nettet. Her kan du læse mere om, hvorfor det er vigtigt med en sikker browser, og hvordan du bedre kan passe på dig selv på nettet.

  En sikker webbrowser i forskellige situationer

  Det er altid vigtigt med god sikkerhed, når du færdes på nettet. Det gælder i alle sammenhænge, men der er dog nogle tilfælde, hvor det er særligt vigtigt. Når du bruger personfølsomme oplysninger, såsom dit kontonummer, er det vigtigt med en høj sikkerhed. Det kan eksempelvis være, når du spiller onlinespil, hvor du skal bruge dit kort til indbetaling af penge på din konto.

  Der findes mange gode onlinecasinoer, og de vil også gøre deres bedste for, at andre ikke får fat i dine oplysninger. Bonustipset.se er et godt og sikkert sted at vælge, men du bør stadigvæk være sikker på, at din browser har den bedste sikkerhed.

  Send oplysninger på den rigtige måde

  Det er ikke kun forskellige browsere, der passer ekstra godt på dig på nettet. Der er også kommet forskellige måder at sende personfølsomme oplysninger på, så det er beskyttet ekstra godt. Det kan være en stor fordel at benytte sig af disse muligheder, hvis du eksempelvis skal sende CPR-nummer eller andre oplysninger, som andre ikke skal i besiddelse af.

  Samtidig bør du altid tænke over, hvad du sender til andre på de sociale medier. Selvom en samtale kan virke som noget, der ikke er udsat, så er det faktisk én af de ting, du skal passe ekstra godt på. Skal du derfor sende nogle særlige oplysninger, kan det være en fordel enten at ringe eller benytte sig af de forskellige metoder, der sikrer dig bedst muligt.

  Oplever du misbrug af dine oplysninger?

  Oplever du, at der sker nogle underlige strømninger på din mail, eller at der bliver trukket penge på din konto, du ikke selv har brug for? Så er der forskellige ting, du bør gøre. Først og fremmest skal du kontakte banken med det samme og anmelde problemet. Dit kort bliver herefter spærret, så der ikke kan foretages andre køb. Du vil ligeledes kunne få erstatning, hvis beløbet er stort.

  Efterfølgende bør du ændre alle dine kodeord til forskellige platforme på internettet. Det gælder din mail såvel som sociale medier. Det kan nemlig ikke være til at gennemskue, hvor oplysningerne er blevet lækket, og så anvender vi ofte det samme kodeord til forskellige platforme. På den måde kan du sikre dig bedst muligt imod, at det ikke sker igen.

  No Comments

Leave a reply

 

WP SlimStat